aboutus

Shenzhen Merrytek Technology Co., Ltd.

Shenzhen Merrytek Technology Co., Ltd. Shenzhen Merrytek Technology Co., Ltd. Shenzhen Merrytek Technology Co., Ltd. Shenzhen Merrytek Technology Co., Ltd.
1 2 3 4
Shenzhen Merrytek Technology Co., Ltd.
<-Video Images->
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: Merrytek
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~200
Εξαγωγή pc: 90% - 100%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Η εστίαση στον ευφυή έλεγχο φωτισμού και καινοτομεί συνεχώς!

 

Περίπου Merrytek

Το Merrytek, που ιδρύεται το 2011, εστιάζει στα προϊόντα για τη βιομηχανία ελέγχου φωτισμού.

 

Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε τους καινοτόμους αισθητήρες κινήσεων μικροκυμάτων, τους ενσωματωμένους οδηγούς των οδηγήσεων αισθητήρων και 1-10V & τους οδηγούς των dimmable οδηγήσεων του ΔΑΛΙΟΎ για το φωτισμό & οι ηλεκτρικοί κατασκευαστές, διανομείς, χονδρέμποροι, τοποθετούν όπισθεν τα προγράμματα, τα επαγγελματικά καταστήματα αλυσίδων φωτισμού κ.λπ….

 

Με την προσπάθεια πάνω από 30 μελών Ε&Α και ISO9001: 2008 κατάλληλες γραμμές παραγωγής, προμήθειες Merrytek άνω των 100 προτύπων με έναν όγκο παραγωγής άνω των 200k το μήνα για τις πολυάριθμες εφαρμογές.

 

Γιατί Merrytek;

Το προσωπικό Ε&Α και η ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής μας έχουν πάνω από 20 έτη εμπειρίας στο ανάβοντας σχέδιο προϊόντων ελέγχου. Το Merrytek έχει συνεχίσει την εστίασή του στην ευφυή ανάπτυξη προϊόντος ελέγχου φωτισμού που εξασφαλίζει οι πελάτες ότι μας έχουν την καλύτερη επιλογή των προϊόντων και της ανταγωνιστικής τιμολόγησης στην αγορά ελέγχων φωτισμού.

 

Τον Ιούνιο του 2016, Merrytek κινήθηκε προς τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις σε Shenzhen, μια θέση που πρόσφερε το δωμάτιο για τη μελλοντική επέκταση καθώς επίσης και βελτίωσε τη εξυπηρέτηση πελατών.

 

 

 

Πλεονεκτήματα βασικών τεχνολογιών

 

1 κίνηση μικροκυμάτων που ανιχνεύει την τεχνολογία

Με βάση την αρχή της επίδρασης Doppler και της τεχνολογίας ανίχνευσης μικροκυμάτων 5.8GHz για την ανίχνευση κινήσεων. Αυτήν την περίοδο, Merrytek ανέπτυξε μια σειρά αισθητήρων κινήσεων που υποστηρίζουν τη μακροχρόνια περιοχή ανίχνευσης μέχρι το τοποθετώντας ύψος 20m, 15m και τους υπαίθριους αισθητήρες κινήσεων χρήσης. Εκείνοι είναι στην κυριάρχη θέση στη βιομηχανία μας.

 

Χαρακτηριστικά προϊόντα:

σειρά ανίχνευσης 20m: MC606V, MC601V, MC049V & MC046S.

τοποθετώντας ύψος 15m: MC054V

Υπαίθριος αισθητήρας κινήσεων (θόρυβος αντι-υποβάθρου): MC042S & MC042P

 

2 μικρή κίνηση που ανιχνεύει την τεχνολογία

Δεδομένου ότι μόνο η μεγάλη μετακίνηση σειράς υποστήριξης που ανιχνεύει, μικρόκυμα χρησιμοποιείται κανονικά στους ανθρώπους θέσεων κάνετε μόνο μια συνοπτικούς παραμονή, παραδείγματος χάριν, έναν διάδρομο, ένα σκαλοπάτι καλά, μια αποθήκη εμπορευμάτων και έναν χώρο στάθμευσης. Η υψηλή ευαίσθητη ενότητα μικροκυμάτων χρήσης Merrytek και ο μοναδικός προγραμματισμός, αισθητήρες μικροκυμάτων είναι σε θέση να ανιχνεύσουν τις πολύ μικρές μετακινήσεις, δηλ. δακτυλογραφώντας, και μπορούν να είναι χρησιμοποιημένοι στην αρχή, κουζίνα και χώρος ανάπαυσης.

 

Χαρακτηριστικά προϊόντα: MC071S, MC034S, MLC40C-Μ

 

3 ολοκλήρωση των αισθητήρων κινήσεων, των οδηγών των οδηγήσεων και των ενοτήτων RF

Σαν πρωτοπόρο της ενσωμάτωσης των τεχνολογιών των αισθητήρων και των οδηγών των οδηγήσεων, υπερηφανευόμαστε στη γνώση ότι οι αισθητήρες και οι οδηγοί μας έχουν κερδίσει γενικές δαπάνες συστημάτων των αυθεντιών και έχουν οδηγήσει την ανάπτυξη των ευφυών συστημάτων ελέγχου φωτισμού.

 

Χαρακτηριστικά προϊόντα: MLC16C-PE, MLC18C-P3, MLC28C-PE, MLC28C-Π, MLC12C-PD & MLC18C-PRF2

 

4 προσδιορισμός του ελαφριού και φυσικού φωτός των τεχνητών οδηγήσεων

Όπως πάντα, Merrytek επικεντρώνεται στις απλές ευφυείς ελαφριές λύσεις και luminarie την κατασκευή. Ολοκληρώσαμε επιτυχώς μέσα έναν depthstudy των οδηγών των κατοχυρωμένων με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μόνος-προσαρμοστικών οδηγήσεών μας που μπορεί να προσδιορίσει το τεχνητό ελαφρύ και φυσικό φως. Επομένως μπορούμε να παρέχουμε εξαιρετικά έναν οικονομικώς αποδοτικό και μια ενέργεια - λύση συγκομιδής φωτός της ημέρας αποταμίευσης για επαγγελματική χρήση.

 

Χαρακτηριστικά προϊόντα: MLC40C-PA, MLC40C-PA2

 

5 τεχνολογία εξασθένισης των χωρίς τρεμούλιασμα οδηγήσεων

Η αντικατάσταση των παραδοσιακών πυρακτωμένων και φθορισμού φω'των με τον αποδοτικότερο και πιό μεγαλύτερης διάρκειας οδηγώ-βασισμένο στερεάς κατάστασης φωτισμό το (SSL) είναι μια αναμφισβήτητη τάση στη βιομηχανία φωτισμού. Εντούτοις, δεδομένου ότι τα κοu'φώματα SSL συνδέονται άμεσα με μια παροχή ηλεκτρικού ρεύματος εναλλασσόμενου ρεύματος, (σύμφωνη με το φωτισμό κληρονομιών), υπάρχει ένας κίνδυνος ότι το τρεμούλιασμα 100-Hz ή 120-Hz θα μπορούσε να εμφανιστεί ως αποτέλεσμα της οδηγώντας διακύμανσης του ρεύματος εναλλασσόμενου ρεύματος στην παραγωγή του ανεφοδιασμού. Το τρεμούλιασμα μπορεί να καταστήσει τους ανθρώπους ανήσυχους, προκαλώντας τους πονοκέφαλους, την πίεση και την κούραση ακόμα κι αν το ανθρώπινο μάτι μπορεί να μην ανιχνεύσει το τρεμούλιασμα.

 

Αυτήν την περίοδο, οι περισσότεροι από τους οδηγούς των dimmable οδηγήσεων έχουν τα τρέμοντας ζητήματα (ειδικά τύποι PWM), όταν εξασθενίζεται κάτω από 30%. Η πρόσφατα αναπτυγμένη χωρίς τρεμούλιασμα τεχνολογία εξασθένισης Merrytek μπορεί να αποβάλει σχεδόν όλων που τρέμουν και ακόμα και όταν εξασθενισμένος σε 2%.

 

Χαρακτηριστικά προϊόντα: ML10C-PV, ML25C-PV & ML50C-PV2.

 

Τα τελευταία χρόνια, Merrytek έχει σχεδιάσει μια σειρά κατοχυρωμένων με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και μοναδικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένου του υψηλού αισθητήρα κόλπων MC054V με ένα τοποθετώντας ύψος 15m, του μικρού αισθητήρα ανίχνευσης κινήσεων MC034S και του MC034S, φως της ημέρας συγκομίζοντας τον οδηγό mlc40c-PA των οδηγήσεων και ούτω καθεξής. Παρακαλώ διαβάστε και μάθετε περισσότεροι στην ακολουθία των σελίδων.

 

 

 

 

Ιστορία

2015 περάστε την πιστοποίηση για ISO9001: ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του 2008

 

2014 καθιερώστε GLC γραφείων πωλήσεων τους σφαιρικούς συμβούλους Σκανδιναβία αβ φωτισμού σε Kristianstad Σουηδία

 

2012 το εργοστάσιο Merrytek κινήθηκε στο Νο 1 πάρκο Fenghuang βιομηχανίας σε Fuyong Shenzhen

 

2011 καθιερώστε το γραφείο DING ηλεκτρονική GmbH πωλήσεων στο Αμβούργο Γερμανία


2010 η Co. τεχνολογίας Shenzhen Merrytek, ΕΠΕ καθιερώθηκε σε Shenzhen

Υπηρεσία

Δεδομένου ότι ένας πρωτοπόρος στον ευφυή έλεγχο φωτισμού, σχεδιάζουμε, παράγετε και πώληση όλα τα είδη οδηγών αισθητήρων κινήσεων micorwave και των dimmable οδηγήσεων λειτουργίας muliti. Εκτός από του τυποποιημένου προϊόντος, παρέχουμε επίσης τους αισθητήρες ποιοτικών cOem και ODM και τους οδηγούς των dimmable οδηγήσεων για τον πελάτη.

 

Μπορούμε να παρέχουμε ολόκληρη τη λύση ελέγχου φωτισμού σύμφωνα με την απαίτηση των πελατών. Η ευφυής λύση ελέγχου φωτισμού πάνω από 50 μπορεί να παρασχεθεί για την ακολουθία των εφαρμογών,

 

Διάδρομος

Σκαλοπάτι καλά

Υπόγειο

Κουζίνα

Βενζινάδικο

Αποθήκη εμπορευμάτων

Τάξη

Μπαλκόνι

Μέρος χώρων στάθμευσης

Γραφείο

 

Η λύση είναι όπως κατωτέρω,

 

ON-OFF λειτουργία

Αυτόματα ανοίξτε/μακριά σύμφωνα με το περιβαλλοντικές ελαφριές επίπεδο και τη μετακίνηση

 

3-βήμα λειτουργία εξασθένισης

Αυτόματα εξασθενίζοντας (100%->low εξασθενίζουν το level->off) σύμφωνα με το περιβαλλοντικές ελαφριές επίπεδο και τη μετακίνηση.

 

Συγκομιδή φωτός της ημέρας

Αυτόματα ρυθμίστε το επίπεδο παραγωγής συσκευών φωτισμού σύμφωνα με το φως της ημέρας

Η ομάδα μας

Το Merrytek έχει τώρα πώληση 3 tems, 5 τεχνικές ομάδες και 3 ομάδες μεταπωλήσεων.

 

 

Οι πωλήσεις του Merrytek, οι τεχνικές και ομάδες μεταπωλήσεων θα προσφέρουν την επαγγελματική υπηρεσία στους πελάτες. Πρίν φθάνουν σε οποιαδήποτε διαταγή, οι ομάδες πωλήσεων Merryte communite πλήρως με τους πελάτες για τις απαιτήσεις τους, να σιγουρευτεί τα προϊόντα που προσφέρονται από Merrytek μπορεί να λειτουργήσει τέλεια.

 

Κατά τη διάρκεια της παραγωγής, οι τεχνικές ομάδες Merrytek θα ελέγξουν τη διαδικασία παραγωγής για να σιγουρευτούν τα αγαθά ότι μαζικής παραγωγής είναι κατάλληλα.

 

Αφότου παίρνουν οι πελάτες τα αγαθά τους, οι ομάδες μεταπωλήσεων Merrytek θα προσφέρουν τη τεχνική υποστήριξη στο πώς να εγκαταστήσουν ή να ενεργοποιήσουν τα προϊόντα σωστά.

 

Η αποδοτική, επαγγελματική και ικανοποιητική υπηρεσία είναι ο στόχος μας.

 

Κίνα Shenzhen Merrytek Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Στοιχεία επικοινωνίας